Google & Social ads

PPC - Pay per click

Mnogo novca ulažete u reklamiranje, a to vam ne donosi uspeh i željeni rezultat? 

Želite li da se vaša reklama prikazuje konstantno, a da je plaćate samo onda kada se neko zainteresuje za vaš proizvod ili uslugu?

Onda vam je potreban PPC.

01
01
Šta je PPC?

PPC (Pay-per-click) je online advertajzing strategija koja je fokusirana na plasiranje reklama potencijalnim kupcima/klijenatima koji su u potrazi za specifičnim proizvodima ili uslugama putem internet pretraživača kao što su Google, Yahoo, Amazon ili putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Youtube itd.

02
02
Šta nudimo?

Naši experti će se pobrinuti da vaša reklama bude među prvima na Google pretraživaču, kao i da se plasira željenoj grupi potrošača na društvenim mrežama.

03
03
Koje su prednosti?

Prednost ovog vida reklamiranja je to što se reklama naplati tek kada potencijalni kupac klikne na reklamu (PPC - plaćanje po kliku). Prednost PPC strategije u advertajzingu u odnosu na klasičano reklamiranje putem televizije, radija, bilborda ili nekog drugog tradicionalnog kanala komunikacije, je u tome što se PPC reklama plasira tačno kada je neko u potrazi za određenim proizvodom ili uslugom. Takođe, velika prednost je i u tome što ovakav vid marketinga dozvoljava kompletan izveštaj kampanje: broj ostvarenih klikova po reklami, broj realizovanih kupovina, broj prikaza reklame, broj poseta na vaš sajt koje je ostvaren preko reklame i slično. Dodatna prednost je što je grupu potrošača moguće ciljano izabrati prema demografskim i geografskim karakteristikama, prema sferama interesovanja, prema ponašanjima na internetu itd.

Budite korak ispred konkurenata!

Proces kreiranja uspešne kampanje započinjemo istraživanjem industrije kojom se bavite kao i istraživanjem i identifikacijom ključnih reči koje potencijalni kupci/klijenti koriste kada žele da pronađu vaše proizvode ili usluge putem interneta. Nakon istraživanja i identifikacije kreiramo listu ključnih reči, kao i listu negativnih ključnih reči.